Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

A nagy DIY könyv A nagy DIY könyv A nagy DIY könyv A nagy DIY könyv A nagy DIY könyv

On 24, Jan 2016 | In | By mate

A nagy DIY könyv

Do it yourself! – olvassuk és halljuk újabban egyre többször és egyre több helyen. A „csináld magad!” mozgalom reneszánszát éli, de a hajtóerő már rég nem a szükség, hanem a szép tárgyak szeretete, az alkotás élvezete és az otthonszépítés öröme. A fúrógép és kalapács szerszámból az önmegvalósítás eszközévé vált, a tevékenység végeredménye pedig nem csak egy tárgy, hanem egy egyszeri és megismételhetetlen, készítőjére jellemző alkotás.

Ennek a trendnek a fontosságát ismerte fel a Boook Kiadó, amikor DIY-véleményvezérek közreműködésével elkészítette „A nagy DIY könyv”-et.

A 2015-ös szezon trendkönyvében 21 népszerű blog íróinak kreatív lakberendezési ötletei valósulnak meg lépésről lépésre leírva és illusztrálva. A csodálatos kivitelű kiadvány végigvezeti az olvasót az alkotás folyamatán, arra bátorítva, hogy ragadjon ecsetet, ollót, kalapácsot vagy fúrót, és hozzon létre valami saját, egyedi dolgot. A tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, kalandot, örömteli kihívást jelent.

DO IT YOURSELF! MIRE VÁRSZ? TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!

Videó 1

Videó 2

A projektben résztvevők listája:

Alkotók: B. Tier Noémi (Kedvenc Otthon), Bánhidi Dóra (PandArte), Brandt Diána (Masni Dekoráció), Csorba Anita (Inspirációk), Dóczi Mercedes – Takács Anikó (Merci-Ancsa Dekor), Hajgató Sára (Botanika), Hujber-Nagy Aletta, Nagy Károly (hna design), Kollár Bori (Borarti for kids), Kópis Benedek (Ágy-Asztal-Tv), Krivarics Ditta (OtthonKommandó), Kukla Edina (KisFlanc), Neuvirth Judit – Födő Gábor (Vintage Bazaar), Nikoletti Petra (Térkultúra), Rácz Anikó (A napfény illata), Seufert-Szántó Orsolya (Borsabox), Széll Bálint (Nem mind lom), Szendrődi Enikő (Nemiskacat), Thuróczy Zoltán (Lakbear), Varga Judit (Juditu), Wein Krisztina (Napi szemtorna), Zai Viki (Dizain)

Művészeti vezetés és grafikai terv: Földi Hajnal
Fotó: Tóth Milán
Styling: B. Tier Noémi
Kiadja a BOOOK Kiadó Kft.
Szerkesztő: B. Tier Noémi

www.boook.hu

http://www.boook.hu/termek/a-nagy-diy-konyv-te-is-meg-tudod-csinalni/

www.facebook.com/BoookKiado

A projektet jelölő kurátor: Super Channel

“A Super Channel kötelékében célunk, hogy felkutassuk, rámutassunk a kreativitás erejére (szellemi és gazdasági), egy apró ötlet hozzáadott értékére, a megvalósítások megoldásainak színességére. Ez a könyv hétköznapi témában hozza mindazt, amit mi “iparági” szinten kutatunk. A kreativitás egyedivé tesz, s úgy tűnik, hogy itthon egyre többen kezdtek el törekedni arra, hogy a saját lehetőségeikhez képest a szűk-vagy akár tágabb környezetükben maguk “teremtsék” meg az életminőségükhöz hozzáadott pluszt; inspirálódnak, ötletelnek és megvalósítanak a hétköznapi emberek IS. Végigvisznek egy kreatív, alkotói folyamatot, aminek az eredményére büszkék lehetnek. Ez a könyv pontosan ezt a szabadságot és motivációt mutatja be, hiszen a leginspirálóbb hazai bloggereket és azok egy-egy projektjét gyűjtötte össze, akik napi szinten nyújtanak inspirációt a követőiknek. Mind a könyv, mind pedig a tartalom minőségi, mindemellett pedig hatalmas öröm ezt az összefogást látni, hogy 21 blogot hozott egy “könyvfedél” alá.
Ez a könyv az otthon design MENÜje!”