Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Bánkitó Fesztivál Bánkitó Fesztivál Bánkitó Fesztivál Bánkitó Fesztivál Bánkitó Fesztivál

On 24, Jan 2016 | In | By mate

Bánkitó Fesztivál

A Bánkitó fesztivál az a hely, ahol az ország egyik legkedvesebb tava mellett a magyar alterpop, a francia hiphop, az alternatív színház jól megfér a tudósoknak szóló tornával, a kiégett aktivistáknak szóló workshoppal vagy épp a korrupcióellenes labirintussal. Az idén 8 éves fesztivál az a hely, ahol a Quimby álnéven ad meglepetés koncertet, ahol nincsenek villogó reklámtáblák, ahol a stégről lehet koncerteket hallgatni és, ahol mindig mindenki barátságos: a szomszéd sátrazótól a Harcsa büfé pultosáig. 2016 július 14-16. között újra várunk mindenkit.

Videó

A projektben résztvevő személyek listája:

Schönberger Ádám, Oláh Katus, Dudás Dóri, Gottfried Juli, Balázs Anna, Barta Edit, Bánsági Lili, Susán Eszter, Viland Fanny, Végh Fruzsi, Huszár Rita, Gelniczky Luca,Gyureskó Enikő, Turzai Ákos, Azur, S10, Bar72,  Tilos Rádió, Szandtner Juli, Dávid Ferenc, Varga Dániel, Móricz Kristóf, Lukács Áron, Nyusztay Máté, Bernáth Lackó, Füzessy Károly, Balkányi Nóra , Latorczai Balázs, Tábi Rita, Sik Dorottya, Dominus Ákos, Kerekes Zoltán, Neszmélyi Réka, Herencsár Milán, Szalárdy Zsuzsanna, Menyhárt Kriszta, Tuan Anh Do,  Müszi, Domokos Ákos, Bahama Káosz, Ivanics András polgármester úr és a százötven szuper önkéntes 

 https://www.facebook.com/bankitofeszt/

www. bankitofesztival.hu

 A projektet jelölő kurátor: Nádudvari Noémi

Utánozhatatlan hangulatú, emberléptékű zenei és kulturális fesztivál minőségi tartalmakkal. Hiteles és őszinte, sok sok befektetett energiával és önkéntes munkával, civil összefogásokkal. Kreatív értéket képvisel az a közösségi élmény, amit a fesztivál nyújt. Nem utolsó sorban vidék és a főváros egymással ismerkedését is segíti ez a kezdeményezés.”