Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Civil Licit Civil Licit Civil Licit Civil Licit Civil Licit

On 24, Jan 2016 | In | By mate

Civil Licit

A Civil Licit egy olyan innovatív árverés, ahol a felelősen gondolkodó, illetve a társadalmi felelősségvállalás jelentőségét felismerő vállalatok licitálnak civil szervezetek társadalmi, vagy környezeti fenntarthatóság előremozdítását segítő szolgáltatásaira. Az aukcióra kerülő szolgáltatások* megvásárlásával és megvalósításával a vállalatok nagy lépést tesznek a felelős vállalati működés, a munkahelyi esélyegyenlőség megteremtése és a befogadó munkahelyi kultúra kialakításának irányába, egyúttal jó üzleti lehetőséghez jutnak és hosszabb távú versenyelőnyt szerezhetnek. A program jótékony hatással van a vállalati kultúra fejlesztésére, a munkavállalókat nyitottabbá és elfogadóbbá teszi, illetve az által, hogy építi a munkahelyi közösséget, javítja a munkatársak együttműködését.

(*A programok irányulhatnak munkahelyi esélyegyenlőség fejlesztésére, családbarát munkahely kialakítására, környezetvédelemre, hátrányos helyzetűek segítésére és bármilyen olyan területre, amely egy vállalat számára megoldást jelenthet a szervezeten belül jelentkező kihívások kezelésében, megoldásában.)

A projektben résztvevők listája:

Keresztszeghy István, a Civil Licit Alapítvány alapítója

Kováts Dóra, a Civil Licit Alapítvány főmunkatársa

Nemes Szilárd, a Civil Licit Alapítvány kuratóriumi elnök

www.civillicit.hu

www.facebook.com/civillicit

A projektet jelölő kurátor: Winkler Nóra

“Elszánt civil szervezetek és piaci vállalatok találkoznak ezen az árverésen, és ahogy figyelem, egyre könnyebben találnak egymásra. Részint messze van egymástól egy elszegényedett családokat támogató alapítvány és egy menő irodában dolgozó cég, de a társadalmi felelősségvállalás szőnyegén akár jól is találkozhatnak. A Civil liciten a cégek piacképes szolgáltatásokra licitálnak, amiket ezek a szervezetek kínálnak fel.  Akkor működik, ha megértik egymás céljait és lényegét, és sikerül úgy változniuk, hogy a másikkal kapcsolódni tudjanak. Abszolút önmagán túlmutató dolog, amiben minden résztvevő tanul.”