Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

EggMap EggMap EggMap EggMap EggMap

On 24, Jan 2016 | In | By mate

EggMap

Ki nem húzta fel még magát városnézés közben a túlméretezett térképét hajtogatva?

Persze támaszkodhatunk a technológiára, és használhatunk digitális térképet a mobilunkon, de sokszor nagy kihívásnak bizonyul wifit vagy egy töltésre alkalmas konnektort találni a városban. Az EggMap egy újszerű térkép. Elfér kézben vagy zsebben, és manuálisan zoomolhatod – csupán össze kell nyomnod a térképet, megjelenítve ezzel a részletesebb információkat, ahelyett, hogy egy hagyományos térképpel bíbelődnél.

Leejtheted, ráléphetsz, rugalmas anyagának köszönhetően közel elpusztíthatatlan. Mivel a térkép levegővel van töltve, attól sem kell félned, hogy feleslegesen nehezítené a táskádat. A térkép vízhatlan anyagból készül, így az extrém időjárási kondíciókban is helytáll, mint pl. eső, szél, sár, hó.

Minden kerület különböző színt kapott, hogy még véletlenül se a rossz sarkon forduljunk be.

További részletekért és információkért, mint pl. tömegközlekedés, látnivalók, legnépszerűbb romkocsmák stb. csak nyomjuk meg a térképet és fedezzük fel a várost!

Projektben résztvevők neve:
Sátor Dénes, Sátor Tamás

https://www.facebook.com/eggmaps

A projektet jelölő kurátor: Bodnár Bence
“Sátor Dénes analóg térkép prototípusa pofon egyszerű, vicces és hasznos is egyben. Azon ritka ötletek egyike, amivel amikor legelőször találkoztam azt kívántam, bárcsak nekem jutott volna eszembe.”