Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Kreinbacher Birtok Kreinbacher Birtok Kreinbacher Birtok Kreinbacher Birtok Kreinbacher Birtok

On 24, Jan 2016 | In | By mate

Kreinbacher Birtok

A somlói borászatnál megnyílt szállás és borbár, bistro enteriőrje a vintage elemek és a városi indusztriál összhangja. Régi űrmértékekről elnevezett szobák, hordóabroncsból készített installációk, bárszékké alakított traktorülések és további kiegészítők – mindez letisztult terekbe helyezve. A design fontos feladatot kapott a Kreinbacher Birtokon; hogy ívet építsen a jövőbe néző borászat és a régi idők hangulatát őrző Somló hegy között. Az így megszületett, stílusos tér ad hátteret a pihenéshez vagy borprogramokhoz, mint a tradicionális pezsgőkészítést bemutató birtoklátogatás.

A projektben résztvevők listája:

Projekt igazgató: Kása Zsolt

Belsőépítészet: Biva Inspiration – Lőrincz Szilvia, Mikics András

Építész tervező: Ekler Dezső

Fő-építésvezető: Balogh Tamás

Mérnöki stáb: Dominkovics Imre, Borbély Tamás

Közreműködők: ArtKraft (design kiegészítők), Balaton Bútor, Árkossy Bútor Kft., Földi Kft. (konyhatechnológia és borbár), Color Brigade (falgrafika), Rio Lámpastúdió (világítástechnika)

Fotók: Juhász Bogi

www.kreinbacher.hu/birtoklatogatas

www.kreinbacher.accenthotels.hu

www.facebook.com/kreinbacher.hu 

www.instagram.com/kreinbacherbirtok

A projektet jelölő kurátor: Super Channel

Évek óta hasít a gasztronómia itthon. Ennek ékes példája a Kreinbacher Birtok, ahol nemcsak a nedű lett mestermunka, hanem a borászat-étterem-hotel ikonikus komplexuma is. A Somló-hegy és a Balaton természeti adottságai, valamint az épített környezet egysége igazi felüdülés testnek, léleknek, szellemnek. Ők már tudják: a csendturizmus az új wellness.”