Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Numbernow Numbernow Numbernow Numbernow Numbernow

On 24, Jan 2016 | In | By mate

Numbernow

A budapesti studio olyan építész hátterű kreatív tervezők együttműködése, melynek  célja, hogy a tervezési feladataira minden igényt kielégítő, komplex választ találjon.

A feladatokkal szembeni  flexibilitás, az épített és nem-épített design gondolkodásmód folyamatos egymásrautaltsága hozza magával a megoldásokat és együtt valósulnak meg a projektben.

Ennek eszköze egy, a helyzet sajátosságaiból adódó alapötlet kifejlesztése a design változatos területeinek összefogásával, mely a projekt minden részletében megjelenik. Ez a szemléletmód – a közös munka grafikussal, keramikussal, textiltervezővel, műszaki szakemberekkel, a megrendelővel, stb. -eredményezi az iroda munkáinak teljességét és frissességét.

A tagok:

Lengyel Márton, Varga Noémi, Vízkelety Rita

http://www.numbernow.org/

A projektet jelölő kurátor: Nádudvari Noémi

“A fiatal építészeti stúdió tagjainak lelkesedése, a munkához való hozzáállása és frissessége új színfoltot hoz a budapesti vendéglátós és szórakozóhelyek vizuális, belsőépítészeti kialakításába. Nekik köszönhetjük például a Ramenkát, ETAP-ot, AnKERT-et, Urimuri Pop Up-ot és remélem majd még sok másik helyet. Minden apró részletre figyelnek az utolsó pillanatig, fontos számukra, hogy (amennyire lehet) kerek egész legyen a végeredmény, a kompromisszumok nélküli , következetes alkotásban hisznek, amire nagy szüksége van ennek a szakmának (is).”